tisdag 27 september 2011

Tävlar!

Tävla hos Sockerrus och vinn ett supersmart Macaronsetet (med macaronmatta, en decomax och en liten receptbok) från webbutiken Mika Design.


2 kommentarer:

Nathalié - Extrem barnlängtan sa...

Hej hej, hoppas att allt är bra? :).

Har igång en bunt med tävlingar i bloggen, bland annat Personlig Almanacka, valfria smycken, ljuslykta och två till kommer upp denna veckan!

Du hittar tävlingarna till vänster i bloggen eller i denna direktlänk:http://yarp.blogg.se/category/tavlingar.html

Om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag om ursäkt,

Kram
Nathalié

madde sa...

Tack så för dina värmande ord! Jag vill inte skriva ut något i bloggen men kan säga lite kort här vad som hände;

Jag fick ett mail från en bekant att hon ville beställa en tårta till 15 personer till den 4e som skulle innehålla bär & vanilj och ha talet 18 på sig och var till en kille, jag fick fria händer i övrigt!

den 3e hör dem av sig igen och vill ändra till den 24e....visst det går väl bra, hade inte gjort något än!

Vi bestämmer att hon ska komma den 24e kl 15.00....kl 16.00 har jag fortfarande inte hört av henne så jag messar och frågar vart hon är, då visar det sig att det är inte min bekanta som skall ha denna utan en bekant till henne. Denna kvinnan var här och ringde då porten, då porten är trasig så hörde inte vi detta så hon åkte hem igen, försökte inte ringa mig, frågade inte min bekanta om att kontakta mig eller något!

Jag ringer upp kvinnan och vi tjaffsar länge om att hon borde ju såklart ha ringt mig och inte åkt hem. Så efter kl 17.00 kommer hon och är allmänt otrevlig då hon kommer!

Och dagen efter börjar alla klagomål om att tårtan inte var vad hon beställde, hon hade beställt en chokladtårta med bär och utseendet var fel och tårtan var äcklig mm.....SUCK!
Jag sa till henne att detta var inte de uppgifter jag fått och att någon innan henne har aldrig klagat på mina tårtor och jag undrade vad som var fel.......fick inget svar och hon fortsatte tjaffsa om att tårtan varit för dyr!
Jag erbjuder henne att betala till baka 50% om hon ger mig sina uppgifter men det vägrar hon, ist ska jag träffa en bekant till henne och ge henne pengar så kan hon ge kvinnan pengar :O.......det vägrar jag, vill hon ha pengarna måste hon ge mig sina uppgifter! Så nu tjaffsar vi om det! Jag kommer aldrig mer göra en tårta till en bekants bekanta....och det trodde jag inte att jag gjorde denna gången heller!